E-Dönüşüm Hizmetleri

Neden E-Şirket ?

e-Şirket, işinizin gereksinimlerini tek bir platformda birleştirir. e-Muhasebe, e-Fatura, e-Arşiv Fatura, e-Defter ve e-İrsaliye ürünleri gibi e-Şirket altındaki araçlar, işletmenizin tüm mali süreçlerini verimli bir şekilde yönetmenizi sağlar. Bu platform, ürünlerin birbiriyle sorunsuz bir şekilde entegre çalıştığı için aynı işlemi birden fazla üründe tekrarlamak zorunda kalmazsınız.

Bir kullanıcı adı ve şifre ile tüm bu araçları kolayca erişebilir ve kullanabilirsiniz. Bu, e-Şirket kullanan çalışanlarınızın zamandan tasarruf etmelerini ve işlerini daha verimli bir şekilde sürdürmelerini sağlar. E-Şirket ile iş süreçlerinizi optimize edin ve mali işlemlerinizi daha kolay ve hızlı bir şekilde yönetin.

Turkcell Dijital İş Servisleri Hakkında

Turkcell Dijital İş Servisleri, yüzde yüz Turkcell iştiraki olarak doğdu ve Turkcell’in kapsamlı telekom servis sağlayıcısı stratejisi ile kurumsal müşterilere yönelik “Dijital Dönüşüm İş Ortağı” yaklaşımını bir araya getiriyor.

Turkcell Dijital İş Servisleri, işletmelerin Dijital Dönüşüm yolculuğuna önemli katkılarda bulunmayı amaçlayan bir yapıya sahiptir. Telekomünikasyon, Bulut teknolojileri ve Sistem entegrasyon hizmetlerini bir araya getirme yeteneği sayesinde, uçtan uca hizmet sunma hedefini benimsemektedir. Bu yaklaşım, işletmelerin dijital dönüşümünü daha etkili ve verimli hale getirmek için mükemmel bir fırsattır. Turkcell Dijital İş Servisleri, bu amaçla sürdürülebilir iş ortaklıkları kurmayı hedeflemektedir.

İKB Yazılım & Turkcell E-Şirket İşbirliğinin Fayda ve Avantajları

E-Şirket, iş süreçlerinizi hızlandırmak ve işleri tek bir platformda entegre etmek için ideal bir çözümdür. E-Şirket’in altındaki e-dönüşüm ürünleri, e-Muhasebe, e-Fatura, e-Arşiv Fatura, e-Defter ve e-İrsaliye gibi, işletmenizin tüm mali işlemlerini etkili bir şekilde yönetmenize yardımcı olur.

E-Şirket platformu, bu ürünlerin birbiriyle sorunsuz bir şekilde entegre çalıştığı için aynı işlemleri farklı ürünler arasında tekrar tekrar yapma gerekliliği ortadan kaldırır. Tek bir kullanıcı adı ve şifre ile tüm bu ürünlere kolayca erişebilir ve kullanabilirsiniz. Bu, e-Şirket kullanıcıları için zaman tasarrufu sağlar, böylece işlerin daha hızlı ve verimli bir şekilde yürütülmesine olanak tanır. E-Şirket ile çalışanlarınızın daha fazlasını başarmak için daha fazla zamanları olacak.

Kimler İçin İdealdir?

  • Turkcell e-Şirket içerisindeki e-Dönüşüm çözümleri (e-Fatura, e-Arşiv Fatura, e-Defter, e-İrsaliye, e-Bilet, e-SMM, e-MM), Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından e-Fatura veya diğer e-Dönüşüm çözümleri kullanımına mükellef kılınmış ve gönüllü mükellef olmak isteyen müşteriler için idealdir.
  • Muhasebe Çözümü, tüm firmaların kullanımına uygundur.
  • Muhasebe SMM çözümü ile Serbest Mali Müşavirlerimiz zaman ve maliyet avantajı sağlayarak müşteri kayıtlarını kolayca tutabilirler.

E-Dönüşüm Paketleri

E-dönüşüm paketleri, işletmelerin kağıt tabanlı iş süreçlerini dijitalleştirmelerine yardımcı olur. E-Fatura, e-İrsaliye, e-Arşiv Fatura gibi çözümler, iş süreçlerini hızlandırır ve verimliliği artırır. Bu paketler, Gelir İdaresi Başkanlığı gereksinimlerine uygun olarak tasarlanır ve işletmelere maliyet ve zaman tasarrufu sağlar. Dijital dönüşümünüzü başlatmak için hemen başvurun.